top of page

De familie
van West

TURKIJE-actie-liggend-LOWRES-2.jpg

De Familie van West is een groep jongerenwerkers, film- en tv-makers, moeders, vaders, directrices van de Joop Westerweelschool, thuiszorgmedewerkers en rijinstructeurs. Maar bovenal een groep vrienden en bewoners uit Amsterdam - West, die kunst en cultuur creëren voor het Balboaplein in de Baarsjes. 

Hun verhaal begon in 2022 bij de eerste voorstelling De Helden van BB. Samen met de jongeren van het plein ging De Familie van West op zoek naar lokale verhalen, die de inspiratie vormden voor maffe en ontroerende scènes en improvisaties. Voor de gelegenheid werd Huiskamer de Tagerijn omgebouwd tot een pop-up theater met terras, waar de buurt ruim een week met een internationale cast en muzikanten een lekker potje met elkaar ging spelen. 

Op dit moment heeft de groep besloten zich volledig te storten op het organiseren van een Benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. 

 

Anil, Erol, Katrien, Hannan, Radia, Jihane, Zakaria, Lies, Canick, Marieke, Hassan, Heleen, Rahima en Lina nodigen u van harte uit om u aan te sluiten bij de familie en samen de handen ineen te steken voor de slachtoffers in het getroffen gebied en tegelijkertijd ruimte voor rouw en steun te bieden aan de Turkse en Syrische community hier in Amsterdam.

 

Alle medewerkers van de benefietavond werken vrijwillig aan deze actie mee. 

bottom of page